Geschiedenis

In 1919 startte "Piano's Theo Goossens" zijn activiteit in de Heilige Kruisstraat te Mortsel. De eerste vestiging bleek al vlug te klein en in 1928 werd op de Statielei 47 te Mortsel een nieuw pand gebouwd. Hier werden in de loop der jaren ateliers en toonzalen keer op keer vergroot en aangepast.

De "n.v. Piano's Goossens" werd in 1976 mede door de tweede generatie opgericht. Het was de logische uitbouw van ons familiebedrijf. Ons doel werd toen als volgt omschreven : "Groot- en kleinhandel in piano's, uitgebreid met dienstverlening." Naast verkoop en onderhoud kwamen nu verhuring, herstelling, restauratie en vervoer mee aan bod.

Nu staan we in het nieuwe millenium. In Piano's Goossens is de derde generatie der familie aangetreden.

In de voorbije 84 jaar heeft het vakmanschap in de familie de tijd gehad om traditie te worden. Die tradtie willen we ondersteund zien door de meest recente technologie. Daarom moesten er ruimere werkplaatsen komen.

Om de keuze tussen de verschillende merken en modellen te vergemakkelijken keken we uit naar nog beter aangepaste toonzalen in een totaal rustige omgeving.

Om onze bereikbaarheid te verbeteren wensten we over een eigen parking te beschikken.

Daarom werden er in 2000 er nog maar eens plannen gemaakt en is onze uidige toonzaal daar  de realisatie van. Op de Liersesteeweg 316 te Mortsel zette we onze uitbreiding verder.

Om aan de moderne eisen te voldoen werd in 2007 (een primeur voor de Belgische pianowereld) een nieuwe vrachtwagen met kraan in gebruik genomen. Op deze mannier kunnen wij zonder problemen tot 27 m hoog en 17 m zijwaarts piano's leveren met eigen middelen.

Steeds volgen wij de nieuwste trends en zorgen ervoor dat onze werkplaatsen met de meest moderne gereedschappen zijn uitgerust.  

Ook voor zijn huisbezoeken zorgt Jan Goossens, zaakvoerder en drijvende veer, dat hij steeds met de meest accurate instrumenten op pad is.


 PIANO GOOSSENS bvba Liersesteenweg 316  Mortsel    BE 0 454 495 280                           © Jan Goossens 2013